DE CE SĂ LUCREZI LA NOI

Vino și tu în echipa noastră! Fă un pas înainte în cariera ta, profesează într-un mediu de lucru dinamic și competitiv și vei avea ocazia să lucrezi alături de o echipa pasionată de mașini. În plus, ai șansa să te dezvolți profesional.

În primele zile ne vom cunoaște mai bine, te vei familiariza cu istoricul companiei EURIAL Invest, sistemul de lucru pentru mărcile și modelele pe care le comercializăm și asigurăm întreținere și reparații, strategia și obiectivele noastre. Mai mult, vei avea timp să întelegi mediul de lucru și, bineinteles, să-ți cunoști noii colegi.

Echipa noastră funcționează dupa deviza: “Oameni peste clișee, mașini peste clișee”!

Având aceleași principii și fiind profesioniști, angajații EURIAL Invest au venit mereu în ajutorul clienților săi și s-au ridicat la nivelul așteptărilor lor, prin transparență, flexibilitate și o atitudine pro-activă.

Ce ne dorim de la viitorii noștri colegi? Ambiție, dedicare profesională, puterea de a întelege misiunea și valorile noastre și, mai ales, dorința de a face parte dintr-o echipă dedicată, cu expertiză în domeniul auto, în continuă specializare profesională, așa cum timpul o și cere.

Nu credem în horoscop, dar credem în compatibilitate! Până să depui un CV la noi, am vrea să vezi dacă ne potrivim.

Haide să ne cunoaștem!

SC EURIAL INVEST SRL – ANGAJEAZA:

Pentru mai multe detalii despre fiecare post disponibil va rugam sa accesati sectiunea Eurial Invest de pe site-ul UNDELUCRAM

Vrei  te dezvolți personal şi profesional într-un mediu placutTrimite-ne CV-ul!