PEUGEOT 9×8 – Cel mai frumos Hypercar al anului 2022

Peugeot 9×8  – Cel mai frumos Hypercar al anului 2022

Juriul celui de-al 37-lea Festival Automobil International a acordat premiul pentru cel mai frumos Hypercar a anului lui Peugeot 9×8.

Vehiculul de competitie de noua generatie a fost dezvalui in iulie 2021, urmeaza sa-si faca debutul in Campionatul Mondial de Anduranta FIA (WEC) în 2022.

„Sunt foarte onorat sa castig acest premiu ce recompenseaza munca depusa de echipele Design si Peugeot Sport, care au lucrat impreuna la acest proiect”, a declarat Matthias Hossann, Director de Design marca PEUGEOT, „colaborarea cu echipa Peugeot Sport a fost exceptionala, atat la nivel tehnic, cat si la nivel uman.”

Fin si elegant, PEUGEOT 9X8 trezeste emotii si intruchipeaza ideea de viteză. PEUGEOT 9X8 este deja un vehicul emblematic, o revolutie tehnica si estetica, o aventura in materie de design suprem.

Ca si in cazul unui vehicul de productie, aceeasi atentie la nivel inalt a fost acordata proiectarii atat a interiorului, cat si a exteriorului masinii.Cabina modelului 9X8 a fost complet creata pentru a oferi soferului o experienta mai ergonomica si mai intuitiva.

 

Felicitari echipei Peugeot 9×8!

Sursa: Stellantis