PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

     Incepand cu data de 25 mai 2018, intra in vigoare Regulamentul cu privire la prelucrarea datelor personale si, prin urmare, dorim sa actualizam preferintele dumneavoastra. Eurial Invest are obligatia de a administra in siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele personale puse la dispozitie.

    Va informam ca datele dumneavoastra de contact se afla in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare in vederea obtinerii unor oferte financiare la produsele companiei sau deoarece sunteti un client/furnizor al companiei noastre sau ati participat la un eveniment organizat de compania noastra in urma caruia v-ati inscris in baza de date. Prelucram datele cu caracter personal in scop contractual iar, in masura in care ati fost de acord, in scop de marketing direct. Datele dumneavoastra vor fi pastrate conform contractelor in desfasurare plus o perioada suplimentara de 10 ani de la ultima factura emisa catre dumneavoastra conform Legii 82/1991 – a contabilitatii.

     Va informam ca datele dumneavoastra vor fi transmise catre institutiile autorizate ale statului in vederea respectarii obligatiilor fiscale si in functie de relatia contractuala catre urmatorii parteneri: Trust Motors – Importatorul Peugeot/Citroen/DS/Opel; Stellantis (actuala denumire a Grup PSA); Trust Leasing IFN – societate de leasing financiar; Imag Rent SRL (societate de leasing operational); Eurial Broker de Asigurare – societate de asigurare, reasigurare; Institutii bancare din Romania; Firme ce ofera servicii de leasing; Societatile de asigurari

Va informam ca acest site foloseste cookie-uri. Mai multe detalii despre acestea pot fi gasite accesand acest link.

ACORD DE PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Reprezentati o persoana juridica?

Va rugam sa va exprimati acordul dumneavoastra de a fi contactat/ă în scopuri de marketing de către S.C. Eurial Invest S.R.L. prin completarea bifei de mai jos:

Va rugam sa va exprimati acordul dumneavoastra de a fi contactat/ă în scopuri de marketing de către fiecare categorie de parteneri mentionati mai sus (lista completa se poate consulta si pe Eurial GDPR ), prin completarea bifelor de mai jos:

Modalitate de contact: email

Modalitate de contact: sms/telefon

In cazul in care ati bifat “NU sunt de acord cu prelucrarea datelor personale in scop de marketing direct”, dupa data de 25 Mai 2018 nu veti mai fi contactat in acest scop.

Conform prevederilor Regulamentului 679/2016 al UE, aveti urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de a solicita acces la datele personale
  • Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea acestora
  • Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii
  • Dreptul de a va opune prelucrarii
  • Dreptul de a solicita portabilitatea datelor
  • Dreptul de a depune plangere in fata ANSDPC

Aveti dreptul sa modificati acordul oricand completand din nou acest formular.

Pentru informații suplimentare legate de protecția datelor, vă rugăm să ne transmiteți un email la adresa dpo@eurial.ro. Operatorul furnizează persoanei vizate informații privind acțiunile întreprinse în urma unei cereri în temeiul articolelor 15-22, potrivit articolului 12, alineatul 3 din REGULAMENTUL (UE) 2016/679.