OFERTE

Programează-te la constatare și repară autovehiculul la noi!

Programare service

Informații utile celor care dețin polițe de asigurare la societatea CITY INSURANCE SA sau celor care au suferit daune provocate de un asigurat al  acestei societăți

Pentru a proteja consumatorii produselor și serviciilor de asigurare, în România există Fondul de Garantare a Asiguraților. FGA primeşte cereri de deschidere a dosarelor de daună în baza poliţelor emise de societatea City Insurance.

Conform prevederilor legale aplicabile, FGA va proceda la deschiderea dosarelor de daună, va întreprinde cele necesare pentru constatarea tehnică a avariilor, instrumentarea dosarelor de daună, precum și pentru avizarea lor din punct de vedere tehnic.

Orice persoană – pagubită ce urmează a fi despăgubită sub acoperirea unei polițe de asigurare City Insurance S.A. poate solicita deschiderea dosarului de daună către FGA. În vederea deschiderii dosarului, păgubitul se poate programa telefonic pentru constatarea daunei.

Imediat ce dosarul este deschis și constatarea efectuată, vă puteti programa în service pentru efectuarea reparației! Eurial vă pune la dispoziție, 7 puncte de lucru în: București (Militari, Otopeni, Pantelimon), Ploiești, Pitești, Cluj și Brașov.

Service-urile EURIAL INVEST îndeplinesc criteriile de selectivitate și standardele în domeniu și sunt certificate de către Registrul Auto Român, pentru efectuarea lucrărilor de caroserie -la toate mărcile de autovehiculele aflate în circulație pe teritoriul României.

Personalul nostru este specializat periodic, atât de constructorii pe care-i reprezentăm, cât și de companiile – partenere din domeniul vopsitoriei, fiind mereu la curent și utilizând în activitatea de service noile tehnologii.
Specialiștii noștri sunt pregătiți să evalueze, să ofere consultanță și să efectueze orice lucrare de caroserie, utilizând piese de origine și produse de vopsitorie premium, asigurând conformitatea și garanția calității acestora.

Realizăm în condiții de flux, toate lucrările de caroserie pentru autovehiculul tău.

 

Noi, echipa Eurial, ne așezăm alături de clienți, nu față în față cu aceștia.

Contează pe service-urile Eurial!

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE PEUGEOT

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE PEUGEOT

CONSULTA REGULAMENTUL CAMPANIEI

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE CITROEN

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE CITROEN

CONSULTA REGULAMENTUL CAMPANIEI