EURIAL INVEST

Dealer autorizat marca PEUGEOT din 1990

Dealer autorizat marca CITROEN din 2014

Dealer autorizat marca DS din 2020

Solutii de finantare prin leasing operational propriu, precum si servicii de inchiriere din 2016.

 

EURIAL Invest reprezinta grupul de companii cu activitate în domeniul vânzării și reparației auto, dealer și service autorizat pentru mărcile PEUGEOT, CITROEN si DS, respectiv furnizor de soluții de finanțare prin leasing auto operational si servicii de inchiriere.

Pe parcursul a 31 de ani de activitate, EURIAL a investit in tehnologie, stilul specific al marcilor reprezentate si echipa, astfel incat sa devina model de referinta pentru clientii sai, in derularea serviciilor de comercializare si realizarea completa a lucrarilor in garantie si post garantie, la standardele de calitate ale Grupului PSA.

În prezent, EURIAL derulează activități de vânzare și reparație în 7 centre autorizate PSA din Bucuresti (Otopeni, Militari si Pantelimon), Pitesti, Ploiesti, Cluj-Napoca și Brasov.

Valorile EURIAL Invest

Profesionalism si Dinamism

Echipa de vanzari, alaturi de tehnicienii nostrii cunosc in detaliu toata gama de modele Peugeot, Citroen si DS, fiind scolarizati periodic conform cerintelor PSA, astfel sa poata oferi clientilor informatii si servicii de calitate. Timpii de raspuns si identificarea de solutii pentru intreaga paleta de servicii prestate sunt strict relationati cu calitatea si agilitatea reactiei la fiecare solicitare.