EURIAL Invest are un nou CEO

 

 

  • Lucian Vișan, actualul CEO EURIAL Invest are o experiență de 18 ani în piața auto din România
  • Pasionat de motorsport – WRC și Formula 1, Lucian Vișan a fost formator și trainer în conducerea defensivă și preventivă

 

 

Actualul Chief Executive Officer al EURIAL Invest începând cu 1 Septembrie 2022 este Lucian Vișan

Lucian VISAN

Lucian Vișan și-a început cariera în domeniul auto în 2004, iar până în acest moment s-a ocupat de strategia de dezvoltare a numeroase concesiuni auto, de formarea, creșterea și coordonarea echipelor de vânzări de vehicule noi și rulate, pentru mărci auto de prestigiu, atât pe segmentul de autovehicule comerciale cât și pe cel al vehiculelor utilitare.

 ͦLa granița dintre pasiune și profesionalism trebuie să se afle echilibrul” spune Lucian Vișan care a format și pregătit o echipă de Motorsport participantă doua sezoane ( 2012-2013 ) în Campionatul Național de Viteză în Coastă al României. Fiind pasionat de motorsport – WRC și de Formula 1, Lucian Vișan a activat ca și formator și trainer în conducerea defensivă și preventiva.

Prin investirea noului CEO, EURIAL Invest își propune stabilizarea și dezvoltarea întregii rețele din țară precum și optimizare proceselor de vânzare și marketing.

„EURIAL Invest este unul dintre cei mai vechi jucători din piața auto din România și deține o rețea de 7 puncte de vânzare, service și întreținere auto.  Istoria și notorietatea acestui brand ne obligă să creștem actuala cotă de piață și să continuăm investițiile în rețeaua noastră de service, obiectivul fiind dezvoltarea companiei. Aceeași atenție o vom dedica întregii echipe de angajați care au avut un real aport la dezvoltarea EURIAL Invest”- a declarat la începutul mandatului său Lucian Vișan – CEO EURIAL Invest.