OPEL CORSA

PREȚ ÎNCEPÂND DE LA 11.210 EUR CU TVA INCLUS.

OPEL CROSSLAND

PREȚ ÎNCEPÂND DE LA 14.557 EUR CU TVA INCLUS.

OPEL MOKKA

PREȚ ÎNCEPÂND DE LA 17.999 EUR CU TVA INCLUS.

Festivalul celor mai bune oferte pentru mașina preferată, RABLA și RABLA Plus 2022

TESTEAZĂ & REZERVĂ!


TERMENII ȘI CONDIȚIILE

Primă de casare și eco-bonus incluse. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programele RABLA/RABLA PLUS 2022.

Oferte destinate persoanelor fizice și juridice supuse unor termene și condiții, acordate conform Programului de stimulare a înoirii Parcului auto național derulat de AFM și finanțat din Fondul pentru mediu.

Ofertele prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, conform regulamentului de campanie valabil de la data deschiderii înscrierilor, în limita stocului disponibil.

 În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2022 nu va conține beneficiile financiare de mai sus, EURIAL INVEST SRL, nu va fi ținut răspunzător pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate.

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând. Mașinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.  

Descrierile caracteristicilor și ilustrațiile pot face referire la sau să prezinte echipamente opționale care nu sunt incluse în livrarea standard. Informațiile conținute erau corecte la momentul publicării. Ne rezervăm dreptul de a face modificări în proiectare și echipament. Culorile afișate sunt doar culori reale aproximativ. Echipamentele opționale ilustrate sunt disponibile la un cost suplimentar. Disponibilitatea, caracteristicile tehnice și echipamentele furnizate pe vehiculele noastre pot varia sau pot fi disponibile numai în anumite țări sau pot fi disponibile numai cu costuri suplimentare. Pentru informații precise despre echipamentele furnizate pe vehiculele noastre, vă rugăm să contactați EURIAL INVEST SRL- PANTELIMON.

Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare