PEUGEOT 208

Cu un design irezistibil și senzațional de condus, PEUGEOT 208 o să te impresioneze de la prima întâlnire.

Preț de la 12.891 €. În plus îți oferim un extra bonus de până la 900 €* pentru dotări opționale.

PEUGEOT 2008

PEUGEOT 2008 este alegerea firească a celor care nu vor să facă niciun fel de compromis.

Preț de la 17.235 €. În plus îți oferim un extra bonus de până la 900 €* pentru dotări opționale.

PEUGEOT 3008

Personalitatea sa puternică amplifică experiența de la volan.

Pornește aici spre noul tău PEUGEOT 3008.

Preț de la 25.625 € În plus îți oferim un extra bonus de până la 900 €* pentru dotări opționale

PRINDE OFERTELE CU PRIMA REMAT

* Extra bonusul PEUGEOT reprezintă un discount suplimentar de până la 900 de euro (TVA inclus) aplicat pentru dotările opționale configurate/existente pe modelul comandat

Festivalul celor mai bune oferte pentru mașina preferată, RABLA și RABLA Plus 2022

TESTEAZĂ & REZERVĂ!


TERMENII ȘI CONDIȚIILE

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene si conditii valabile de la momentul aprobarii bugetului pentru Programele RABLA/RABLA PLUS 2022.

Oferte destinate persoanelor fizice și juridice supuse unor termene și condiții, acordate conform Programului de stimulare a înoirii Parcului auto național derulat de AFM și finanțat din Fondul pentru mediu.

Ofertele prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, conform regulamentului de campanie valabil de la data deschiderii înscrierilor, în limita stocului disponibil.

Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor REMAT (PSIPAN 2022: 1€ = 5,0000 RON). În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2022 nu va conține beneficiile financiare de mai sus sau clientul nu va casa vehiculele in numarul si cu vechimea necesara obtinerii beneficiilor REMAT stipulate in prezenta oferta, SC EURIAL INVESTSRL nu va fi ținut răspunzator pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate.

Extra bonusul PEUGEOT reprezintă un discount suplimentar de până la 900 de euro (TVA inclus) aplicat pentru dotările opționale configurate/existente pe modelul comandat.

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare